Partnere

Reaktor bag rapsmark

 

Skærmbillede 2020-03-11 kl. 11.30.31.png

Biogas Alliance i Nordamerica (WBA gruppen)

Renew Energy er et aktivt medlem af den danske biogas alliance i Nordamerika (WBA) under det danske eksportråd (Trade Council). WBA består af industrieksperter med betydelig viden og relationer i Nordamerika og et dybt engagement i at fremme bæredygtige affaldshåndteringsløsninger og biogasinnovationer. Sammen med andre WBA-partnere skaber vi overbevisende og konkurrencedygtige løsninger i Nordamerikanske projekter. WBA-holdet har hovedkontor på den danske ambassade i Washington, D.C. WBA er også medlem af American Biogas Council der arbejder for at fremme udviklingen af biogas i USA.

Link til WBA Biogas Alliance

Download og læs mere i denne brochure om WBA-gruppen


Skærmbillede 2020-03-23 kl. 14.36.20.png

Dansk-koreanske biogas alliance

Renew Energy er et aktivt medlem af den dansk-koreanske biogas alliance, som koordineres af den danske ambassade i Seoul, Sydkorea.


jpslo.png

JP Solution, Industriel Partner, Sydkorea

Projektudvikler i Sydkorea

 


Skærmbillede 2020-03-11 kl. 13.26.48.png

Foreningen Biogasbranchen

Foreningen Biogasbranchen arbejder for at sikre omstillingen til et fossilt uafhængigt samfund gennem omdannelse af husdyrgødning, restprodukter fra industri og husholdninger samt andre organiske restprodukter og biomasser til klimavenlig vedvarende energi og gødning til sikring af den fremtidige energi- og fødevareforsyning.

 recon associates logo.jpg

ReCon Associates, USA. Medlemmerne af ReCon Associates omfatter erfarne direktører, chefer, akademikere, videnskabsfolk og forskere inden for energisektoren. Samlet set har ReCon’s ledende medlemmer 280 års erfaring inden for energibranchen. ReCon har samarbejde med ingeniør- og advokatfirmaer i verdensklasse. Alle medlemmer har bestyrelses- og direktionserfaring inden for deres respektive områder. Medlemmerne samarbejder fra projekt til projekt med fokus på kundernes særlige behov og forhold.


 

 

Vidste du…